BİTLİS / MERKEZ - Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Adres
ATATÜRK MAH. FEYZULLAH ENSARİ CAD. BITLIS YATILI ORTA OKULU BLOK NO 69A İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BİTLİS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Saatler
Okulumuzda dersler 08.30başlayıp 15.30 da sona ermektedir. Dersler 40 dk. 10 dk. teneffüs vardır.
İngilizce ve Arapça
Ulaşım
Özel halk otobüsleriyle Bitlis Merkez´e ve minibüslerle Tatvan ilçesine ulaşım vardır.
Okulumuz İl Merkezinden olmasından dolayı herhangi bir servisi yoktur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bitlis Merkezdedir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Valiliğe ve hastane gibi birçok devlet kurumlarına yakındır.
Okulumuz il merkezindedir.
Satranç Turnuvası